Söndag den 20 oktober 2013

Grannen spelade musik hela natten, tillräckligt lågt för att det skulle vara ok antar jag men basen hördes genom kudden, med öronproppar. Vid fyra var jag fortfarande vaken, och vid sju ringde klockan. Räknar med att sova ovaggad inatt.
 
Regn på rutan och på gatan nedanför, bästa vädret för vår söndagsaktivitet! Efter brunch och spa på Arken är skelettet nu utbytt mot piprensare. Mjuk och fin, och lite lealös. Buffén efteråt lämnade oss i koma, vi hade till och med ett fat enbart för sådant vi inte ville äta upp, som orörda glasyrmuffins och annat skräääp. Vojne vojne, denna i-landstillvaro med alla dess bekymmer.
 
Kramade om Rambergsgänget och kom hem till tokstarkt kaffe och vad som skulle bli timmar av frustration. Visste ni att en stationär dator har ett batteri? Tydligen, och det råkar ställa till problem nu. Kunde alltså inte få igång den enda av mina tre burkar som kan hantera scannern, försökte utan framgång men med rätt mycket tålamod att få drivrutinerna att installeras på någon av de andra två istället men vet sedan tidigare att det inte brukar gå. Körde dessutom fast i olika lösenord, och gav till slut upp. Nödlösningen blev att plocka minneskortet ur kameran, scanna in bilder oredigerade på det och så maila iväg dem. Färgerna blev inget vidare men det får vara ok för den här gången.
 
Drive går på TVn just nu, den ska vara bra men känns lite långsam, tror det får bli American Horror Story på Kanal 9 istället, om tio minuter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0