Måndag den 24 mars 2014

 
Man borde skriva något om helgen, det borde man. Det var blött, och kul, och lite crazy och extremt slitet dagen efter. Hela dagen efter faktiskt, vi plöjde sex eller sju skräckfilmer, och sov. Daniel var en trasa han med.
 
Orsaken till allt det onda var en middag här hemma på fredagkvällen, både Jenny och Malin hade bubbel med sig, vi häcklade nya Absolut Hibiskus men drack ändå merparten av flaskan och sedan är det lite luddigt... Vi hamnade på Yaki-Da, vi dansade, vi gjorde två indier besvikna och vi drack shots. Vi hindrade Daniel från att skänka alla sina kontanter till en tiggare men lämnade lite, vi härjade på bussen hem och däckade tursamt först efter att vi hunnit ända hem.
 
Igår söndag promenerade vi förbi Statoil på väg till Ritzbrunchen och se; där låg fyrametersflaggan kvar på marken där vi släppt den. Först då kom vi ihåg att vi burit runt på den. Gudars skymning. Sådär kul ska man bara ha ett par gånger om året, mer klarar man inte. 
 
Ikväll bjöd jag Rebecca på indiskt och sedan letade vi oss fram mellan tegelbyggnaderna till Mats replokal. Satt en timme i det svettiga rummet fyllt av musiker, det var 20 år sedan jag senast gjorde sånt, älskar det.
 
Gick hem i den svala vårnatten och tänkte intensivt på min Socka, som behöver det extra mycket just nu. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0