Fredag den 22 april 2016

Heldagsinfo på Blackbauds tjusiga kontor i onsdags, med utsikt över London Bridge och med finanskontoren på andra sidan vattnet. The Shard stack upp som en glasskärva mot himlen och allt var så FINT! Älskar den här staden mer och mer. Hann ta ett glas på närmsta pub och sammanfatta dagen innan det blev tub tillbaka och Ung i London. Mikael som jobbar som rekryterare på Facebook var där och berättade om sin karriär.
 
Det blev torsdag och det blev - musikal! Les Miserables med Ulrika och Helen. Någon slags Dino Diner innan, dinosaurier och burgare och en plastkanna med vin, och sedan denna ljuvliga föreställning vid Piccadilly! Så galet bra röster, och snygg uppsättning. Gillade inte Cosette men det gör ju jag aldrig, för mycket operajamande över den rollen. Allt annat: snyggt snyggt.
 
Någon slags Askungedag idag, alla ville ha hjälp samtidigt. Hann inte mycket av det jag tänkt, men vi hann ha både begravning, lunchkonsert med stråkkvartett och bröllop, och det serverades överblivet bubbel vid skrivbordet under sista delen av dagen. Gifte sig fint med kaffet.
 
 
Därefter After Work i prästgården, inget avslutar veckan som en slurk vin och en näve marshmallows. Hann med en timmes tecknarfix innan det var dags för bio med Jacob, Ella och Astrid. Djungelboken, hade ingen koll på den och hade inte ens sett trailern, men den var rätt fin. Alltid mysigt med biofåtölj, och det smattrade av ett ihärdigt regn. Jag relaterar bäst till London i regn, har jag märkt.
 
Nattpasset pågår sedan två timmar tillbaka. Alla stora och små deadlines ligger kvar även om man roar sig med annat, så när andra sedan sover är jag vaken. Lite tröttsamt, men det är fredag, och det känns stort.

Kommentarer
Postat av: Eirin

Å, Les Miserables! Det låt underbart! Älskar den musikalen. Hoppas allt är bra på andra sidan! Skal skicka en uppdateringmail snart från livet på D&IT.
Kram från Johanneberg

2016-04-26 @ 08:29:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0