Onsdag den 9 november 2016

En vecka sedan sist, och nu är det sådär konstigt igen: inget händer, och allt händer.
 
Mitt Rambergsgäng var här i helgen, älskar dem. Kom i torsdags och fick sova i Caretakers obebodda lägenhet tvärs över gården. Sett "A Street Cat Named Bob" på mysiga Everyman, käkat Nandos och Wagamama och pakistanskt vid Towern. Öl på ett par pubar, en hel del shopping och väldigt mycket traskande. Värmde fingrarna på ingefärsdryck på Borough Market, åt storfrukost på Bills Baker Street och hade på det hela taget en finfin helg!
 
I måndags kom basartransporten. En stor container, skeppad från Sverige, anlände med 5 ton (!) varor. Vi hade fått tag i många frivilliga som fick frukost mot att de hjälpte till att bära, och det gjorde susen. På knappa två timmar var vi klara. Liiite trångt i kyrkan nu, prylar överallt, och då har inte allt kommit än. Den kvällen tog vi en Cat and Burger ute hos Helen, käkade sötpotatisfrites och klappade på Presidenten.
 
Tisdag. Chalmersspexet anlände och tog över huset - hur bra som helst! Vi fick hjälp att langa ned varorna från ScandiKitchen, föräldrar fick hjälp med sina barnvagnar ned och uppför trappor och bäst av allt: det är en massa spexprylar överallt! Svenska Salen förvandlas under för undan till en teater, jag myser runt bland kannor och byxor och rekvisita och vill egentligen bara hänga där om dagarna. Går dock inte, tusentals andra saker ska göras. Bra det med, på sitt sätt.
 
Igår ost och vin och Harry Potter, i grannarnas soffa, och ikväll Ung i London. Sexologen Timmy svarade på frågor och vi bjöd på pizza och kondomer, väldigt uppskattat. The Chapel efteråt.
 
Hösten har slagit över i vinter, och Trump chockade den förnuftiga delen av världen genom att vinna presidentvalet. These are truly crazy times.
 

Kommentarer
Postat av: Tryffelsvin

Vilken klockren helg rent näringsintagsmässigt!

2016-11-10 @ 05:40:02
Postat av: Alma

Absolut, Nasse!

2016-11-10 @ 20:18:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0