Måndag den 22 september 2014

Hotellfrukost, sol och Liseberg präglade lördagen. Kolla in mannen som brett ut armarna och flyger, han är så himla fin!
 
 
Söndagen; rullbandssushi med Malin, och stora take away-muggar från Espresso House.
 
Och så blev det höst, över en natt. Torgvantar på imorse, kändes fint på något vis. Jag tycker om det där svala, krispiga efter en lång, het sommar. Värmde tassarna mot en kaffekopp på Steinbrenners frukostbuffé och såg Sanna, Olle och Hanna ramla in en efter en. Bästa möjliga start på veckan, och så där ska den fortsätta. Flexkontot ska tunnas ut, och det ska umgås.

Söndag den 14 september 2014

Ännu en helg läggs till handlingarna.
 
Frukost på Steinbrenner Nyberg i fredags, nytt favoritställe, med en blandning av gamla och nuvarande kollegor. Har inte jobbat en minut denna helg vilket är en seger. Har istället lagt fantastiskt många timmar på promenader i höstsommarvärmen, vissa på måfå, andra fullt planerade till och från Bjurslätts Torg för att underhålla en katt som varit ensam den här helgen. Tog mig i kragen och ritade en teckning, Åke, och skickade den till Hasse. Plockade ihop en apkortsbeställning och skickade iväg, hämtade ut paket och lämnade mina fyra röster (riksvalet plus det lokala om Göteborgs trängselskatt). Följer inte valvakan nu ikväll, kastar bara ett förfärat öga på den då och då.
 
Känner mig rätt så pepp på veckan som kommer, kanske mest inför torsdag eftermiddag som kommer att tillbringas på In-Ex, min absoluta favoritplats inom vallgraven. Med nya pennor och färger i väskan tar vi oss sedan vidare till något café och skissar upp höstens kreativa projekt. Till helgen kommer sedan mina Norrköpingsvänner till stan, det ska firas!
 
Men först - måndag, och håret ska klippas.

Tisdag den 10 september 2014

"Eftersom ni tvingats lämna det goda Hisingslandet så bjuder vi på en kopp kaffe."
// Socialdemokraternas fina lilla fikabord, alldeles där Älv-Vira löpte in till piren på fastlandet.
 
Tidig jobbmorgon, följt av tidig frukost i Linné med mina favoritskåningar. En timmes kvalitetstid och två mackor senare var jag på väg till vårt andra campus för en heldag vid skrivbordet. Därifrån direkt till Hagateatern och genrepet av Exkluderad med Jenny och hennes kollegor - enormt trevlig kväll, tacksam för att jag fick snylta in mig i sällskapet. Älskar teater. Höll på att snubbla över en pundare (teaterlingo för stor, tung pryl) och blev alldeles varm i hjärtat. Måste få in en fot någonstans, jag vill jobba före och efter för att under föreställningarna få sitta i kulisserna eller på en undangömd stol i publiken och veta hur mycket som ligger bakom varje genomtänkt detalj.
 
Buffade upp apkorten på FB för att Jenny skulle se utbudet, och vips hade jag fått nya beställningar. Väldigt roligt! En apa i taget ska jag erövra världen.

Måndag den 8 september 2014

Helgens kräftskiva hos Nora & Petter fick ställas in. Med femtio övertidstimmar på tre veckor kom febern som ett brev på posten; det var väntat, jag brukar kunna reagera så på trötthet, så det var bara att ta det chill i 24 timmar. Nu är jag på banan igen.
 
Om förra veckan var en mardröm jobbmässigt så har jag denna vecka bokat in en del sociala grejer efter kontorstid för att inte känna mig helt världsfrånvänd. Imorrn blir det middag på Mañana, med Malin. Längtar!

Måndag den 1 september 2014

Veckans bästa och samtidigt bedrövligaste beslut: inga sociala aktiviteter kvällstid, då funkar tolvtimmarsdagar som denna. Ändå: sux. Finns inget annat trendord för att beskriva det.
 
Saknar min gamla Googlekollega sådana här kvällar, messade med henne hela vägen hem och råkade på grund av det kela med en lyktstolpe. Sanna konstaterade att jag ju gillar dem seniga och ruffiga, och stolpen hade faktiskt en massa gamla klisterdekaler, grunge om något.
 
Närkontakt #2: ett elskåp. Inte lika grunge. Jag är en trafikfara. En trött trafikfara.

RSS 2.0