Måndag den 17 oktober 2016

Lägger ännu en vecka till handlingarna, en vecka fylld av vindrick och jobb och umgås.
 
Och fisklådor. Att åka till fiskmarknad tidigt en morgon, och färdas längs glest trafikerade Londongator, det var fint det. Såg gryningen vid en lastkaj, drack kaffe på fiskhandlarnas lilla hak och undvek att trampa i fiskrens. Köpte 90 kilo lax och var hemma på Harcourt Street igen innan huset vaknat.
 
 
Fullt ös resten av veckan. Vi hade turen att gästas av musikproducenten Niclas Molinder en av kvällarna, bra uppslutning på folk, många musikstuderande som lyssnade storögt (storörat...?). Niclas visade sig vara hur trevlig som helst, och inspirerande att lyssna till. Följ dina drömmar, och du är den enda som kan ändra ditt liv i en ny riktning. Det är bara att instämma i det.
 
Det har visats Harry Potterfilmer, både i Svenska salen och inne hos grannarna, och det har slurpats vin under tiden.
 
I fredags mötte jag upp med ett gäng andra gamla LiU-rävar i SoHo. Tapas och snack i några timmar, sedan var vi ett litet gäng som gick vidare till en nattöppen klubb och tog en öl. Traskade hem i Londonnatten, fin alumnikväll.
 
Igår söndagsutflykt till Wendover, där Ulrika bor. Tog ett glas i hennes och Robs vardagsrum, kikade på den urgulliga byn där allt verkade vara i miniatyrstorlek och tog en promenad upp till en utkiksplats. Såg fält och ängar hur långt som helst, under en blå himmel med spridda moln. Någon flög med drake, hundar lekte i gräset. Sådär fånigt idylliskt ni vet.
 
 

 
Hann med en middag på den lokala puben också, som Rob generöst bjöd på. Min första Sticky Toffee Pudding, gott men rätt maffigt efter Fish & Chips. Simon och Chris somnade när tåget började rulla hemåt, och jag fick användning för min medsläpade pocketbok. Väl hemma igen blev det filmvisning i salen, vårt förlängda vardagsrum.
 
Har haft mycket att göra på dagjobbet den gångna veckan, och nattjobbet har även det pockat på uppmärksamhet. Efter många mail fram och tillbaka med små justeringar har vi nu tryckt på knappen och skickat in min och Annas boktvåa på tryck. Lika kul och pirrigt varje gång! Den sista veckan innan deadline för bilderna var hysterisk, pga anledning, men jag är på intet sätt trött på bokjobb nu, tvärtom. Ser istället fram emot att kanske få göra en boktrea, det finns redan ett fint manus klart, vi får väl se vad Idus och marknaden vill i framtiden.
 
Apboken som fått vila medan Saga & Simon färdigställts har nu vaknat till liv igen, och vi börjar på riktigt att fläta ihop bild med text. Känns jättekul, den kommer att bli så fin den där apboken! När den blir klar, vilket är snart. Det har vi iofs sagt ett tag men nu kan man på riktigt se det.
 
Håhå jaja, fler timmar per dygn tack. Jag har användning för dem.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0