Söndag den 23 oktober 2016

Bråvallagänget har haft reunion i London den här helgen. Erik kom redan i torsdags, det blev burgare och öronbedövande DJ på Royal Oak. En bit bort satt herr Sonning, gissar jag. Han hade iaf Sveriges Radios hoodie på sig, men ryggtexten "Inget trams". Gillar.
 
Natten till fredag anslöt Marwa & Robin. De har bott i en lägenhet på en granngata till Baker Street, och hann med Escape Room och shopping medan jag jobbade i fredags. Sedan möttes vi upp vid Trafalgar och resten av helgen har vi lyckats uppröra en vakt (mest jag), ätit asiatiska godsaker på Wagamama och sett Dawn French i en fin föreställning på Vaudeville Theatre. Myntat uttryck som "Man är inte rasistisk bara för att man är lik någon" och intagit helgens andra burgare på Nandos strax innan stängning. Allt gick fel för den stackars personalen, det var felbeställningar och kraschade skålar och dressingflaskor, och fel på kvitton, men Sunsetburgaren var finfin! Fick fyra av fem tryffelsvin, helgens toppbetyg.
 
Vi har shoppat och vi har varit på romfestival väster om Earls Court. Det här med att börja dricka vid lunch, trevligt men tröttande. Robin bjöd oss på choklad & romprovning, den var lite hetsig och folk var lite dragna men det var kul och gott och rätt spännande. På den här festivalen ingick fri provsmakning i biljetten, man fick ett glas i näven när man klev in, sedan var det bara att romprova sig runt bland borden. Japanerna var där med en rominfusion, fick en slurk ur glasburken där det simmade runt paprikor och grönsaker; avgjort sämsta klunken under hela mässan. Hittade flera sorter vi gillade, och fyra timmar senare vinglade vi ut på gatan igen.
 
Helgens tredje burgare på en pub vid Oxford Street, efter några kilometers felmanöver. Dagens tredje (!) Pumpkin Spice Latte på kvällsöppet Starbucks; hittar man något man gillar ska man hålla fast vid det. Frukosthaken som testats har varit Carluccios och Bills, båda är bra men Bill bräcker som vanligt det mest, och det har varit ett hyfsat vänligt höstväder över oss. Allt som allt en guldhelg, fick en skopa ny energi. Lite av den ska användas nu, en illustration till Kyrkobladet ska bli klar och skickas nu inatt. Klart det går. Allt går.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0