Lördag den 17 november 2012

Har haft helg hur länge som helst känns det som, ibland känns livet lite extra gott helt enkelt.
 
Igår blev det middag på Hagabadet efter jobbet, exkollegan Jenny dök upp och vi satte tänderna i vad som kändes som ett halvt lamm. Smarrigt och prisvärt. Sedan en kort promenad bort till Pustervik och kvällens spelning. Vi sög på varsin flaska från baren medan vi väntade, tassade sedan uppför trappan till övervåningen och ignorerade skylten "Balkongen är avstängd". Fler gjorde oss sällskap och där satt vi sedan på varsin barstol med utsikt över scenen medan Timo Räisänen gjorde en finfin spelning. Bäst var My Valentine, ah, så jäkla bra. Jenny ville ha signerad skiva till sonen så hon såg till att stå längst fram i signeringskön. Vi tjenixade på synthspelaren innan, musikerfamiljen Bragde Öhman känner verkligen alla i den där branschen, och kanske hjälpte det, snabbt gick det iaf.
 
Tog lång sovmorgon idag och målade lite på vardagsrumsväggen. Åkte in till stan, tog en fika med Magnus på 1806 och gick in i Antikhallarna. Spanade på gamla bankbyggnader och hittade både en ny gata och ett nytt café. Köpte med en låda sushi hem.
 
Resten av dagen har jag tvättat, lyssnat på P3 Dokumentär och skruvat ihop avlastningsbordet som ska stå vid kylen. Oljade in ekskivorna, tydligen ska det göras var tredje dag i två månader, vi får väl se hur det blir med den saken...
 
Nu är det The Walking Dead på TV11, efter det ska jag rolla klart väggen så att jag tillfälligt kan ställa ut möblerna igen. Mia kommer till helgen och i veckan finns inte mycket tid då jag kommer att vara bortrest på konferens.
 

Kommentarer
Postat av: Mia

..och Mia är extremt noga med att alla möbler är på plats och att alla väggar är rollade!! Mja...kanske inte riktigt så...snarare är Mia extremt noga med att få hänga med världens bästa Anna och prata strunt och allvar och äta gott : )

2012-11-19 @ 18:44:57
Postat av: Alma

Nä, jag vet, men det vore ju fint om vi slapp sitta i en liten ö i mitten. Nu är den redo för din ankomst! Vi behöver ju inte titta in i sovrummet, där är förvaring just nu. Hör med Gunnel om du kan nödbo där fredag kväll om det kniper, men det verkar tillfälligt ha ordnat sig för SAS så det bör vara lugnt.

2012-11-19 @ 22:00:12
URL: http://almadrakeritar.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0