Söndag den 7 oktober 2012

Firade fredag med Ridderheims tapasbricka, fina grejer det. Tappade upp ett varmt bad, det första på flera år, och njöt av livet, helgen och bubblorna. Klättrade upp på köksbordet och målade väggen närmast taket, och ungefär så har det fortsatt även resten av helgen. Lite mindre tapasätande, mer målning. Hallen börjar arta sig, likaså köksväggen. Vardagsrummet är i bästa fall halvmålat, sovrummet orört. Täckpapp överallt, möbler och prylar delvis inskuffade i sovrum och som en ö i mitten av vardagsrummet.
 
Hanna bjöd på middag nu ikväll, vi åt morotssoppa och pratade medan Sven röjde runt och provåt av smöret. Hanna & Mikael kom också, och vi hann med kaffe och Solsidan innan det blev hemgång i höstkvällen. Rätt skönt, och rätt mörkt. Coop var öppet så jag slank in på lite shopping, fyndade paj och såg att de hade bra pris på färsk lax så det ska bunkras upp imorgon.
 
Nu blir det Twin Peaks på 9:an, kanske Oboy, och så läsa ikapp morgonens GP som legat orörd i tidningsfacket. Sedan är det måndag, vare sig man känner ett sug efter det eller inte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0