Lördag den 8 juni 2013

Låt mig lista saker jag inte gjort på sistone:
 
* Andra Långdagen. Gatufest, fint väder. Jag var inte där.
* Knarrholmsfestivalen. Var lite sugen men den har visst redan hänt. I maj någon gång.
* Symfonikerna i Slottsskogen. Missade det förra året också.
* Picknickfestivalen vid Svarte Mosse. Gamla kombon Eskils band Doris Hopp spelade.
* Summerburst. Klubbmusik på Ullevi, pågår för fullt.
* Håkan Hellström på Slottsskogsvallen, även han spelar som bäst precis just nu.
 
Allt detta har hänt under de senaste sommarveckorna, och jag har inte besökt något av det. Somligt hade jag behövt köpa biljett till långt tidigare, annat hade jag bara kunnat dyka upp till. Jag verkar ha kommit av mig en smula. Den senaste veckan beror det till största delen på en ögoninflammation som gjort ögonen grusiga och trasiga och mig inte sugen på annat än att hänga på balkongen och i soffan efter jobbet. Måste hitta tillbaka till lite av energin nu, har som vanligt haft en massa idéer i huvudet men ingen ork att ta tag i någon av dem.
 
Slog till med 12 timmars sömn natten till idag, kanske är det nu det vänder. Har skruvat ihop balkongmöblerna som IKEA levererade till trottoaren i torsdags, valde lätta paket så det var ingen match att bära upp för trapporna till lägenheten. Vanliga fällstolar i trä men överraskande bekväma. Har suttit med en bok där ute under dagen, men nu när solen försvunnit är det kyligt.
 
Borrade upp en tavellist som knappt vill sitta kvar i gipsväggen, men där ska bara några New York-prylar i lättvikt stå så det gör ingenting. Nummerplåten är köpt på Hells Kitchen Flea Market, älskar den.
 
 
 
 
Middag blev något så simpelt som tomater från egna plantan, en bit lax, ugnsbakad vitlök och rödlök samt en Kilkenny. Man ska inte krångla till det.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0