Onsdag den 7 maj 2014

London baby! Där var Mia och jag över helgen, togs alldeles för få bilder men jag ska se om jag kan leta upp några i helgen och göra en sammanfattning av resan. Vi har haft det hur bra som helst!
 
Igår var jag åter på jobbet. Det regnade från morgon till kväll; perfekt bioväder. Maria var trist nog upptagen med att vara förkyld samtidigt som barnen också var det, men jag och Malin sågs på Bergakungen och såg The Grand Budapest Hotel. Udda film, sevärd men lite långsam.
 
Nu ikväll var planen att börja skissa på en bild jag ska göra, och sedan hade jag tänkt städa upp i min röriga lya. En lagom rafflande onsdag, men så ringde Nikke som befann sig vid Landvetter. Vi lade nyss på, då svängde han precis in vid sitt hus i Vidingsjö, Linköping. Två och en halv timmes maratonsamtal, jag hann berätta allt om Thailand och London, och vi hann både häckla varandra och ge lite pepp. Nikke har en teori om att min dragningskraft ändrats på sistone och att jag nu drar till mig en typ av män som helt enkelt inte finns i Göteborg. Jag tror på storörade britter jag. 

Kommentarer
Postat av: Sayo

Kul, London är alltid bra! Får nog åka tillbaks dit nån sväng snart. Så nöjd med mina fina kort. Tack!

2014-05-10 @ 22:58:02
URL: http://sayo.blogg.se
Postat av: Alma

Roligt Sayo! Spara någon för eget bruk, aporna är bra på att pigga upp.

2014-05-11 @ 03:02:51
URL: http://almadrakeritar.blogg.se
Postat av: Mia

Jag sa ju det, britter it is! Nu ska vi bara lokalisera nån och sen så! Kram

2014-05-22 @ 21:01:19
Postat av: Alma

Di där stora öronen hör när man ropar.

2014-05-23 @ 15:41:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0