Söndag den 16 augusti 2015

Har Kulturkalasat! Gyros sittande på trottoarkanten, tillsammans med Jenny och Maria, och hennes Ida. Sedan föreställningen Helig på Kronhusgården, en uppmärksammad gatuteater på temat Andra Världskriget och förintelsen. Opera på Götaplatsen en annan kväll, i en timme, exemplariskt kort. Åsa med familj lämnade, Jag och Eirin och Knut Ola begav oss ned till Bältesspännarparken och minglade runt, åt älgkebab. Tillbaka upp till Götaplatsen för Timo Räisinen och GWO som tolkade Gärdestad, fantastiskt bra! Ljum sommarnatt, och dessutom avslutades det med Aldrig Långt Bort Ifrån Dig, älskar den lilla reklamlåten.

 

Frukost med Håkan i Navet, och även med Mia - en annan dag, samma plats.

 

En sommarlunch med Daniel på Bistrot, kaffet dracks på bryggan. Det harit sådär löjligt fint väder denna vecka.

 

Hade planer på att hoppa i nyinvigda poolen i Frihamnen på fredagen efter jobbet; Pöl Harbour. Älskar Göteborgarnas förmåga att skaka fram bra namn vid omröstningar. Glennesarets Sjö fanns tydligen med bland toppnamnen. Trist nog hade någon slängt färg i bassängen natten innan och klottrat dit "Stoppa gentrifieringen". Känns rätt missriktat, är inte en gratis pool för allmänheten raka motsatsen till det? Vi deppade ihop tillfälligt innan vi kom på att vi kunde åka till havet istället. Det blev Askimsbadet, det har blivit hur fint som helst där! Nya bryggor och sittplatser. Härligt i vattnet, men när vi klev upp hade både jag och Eirin skärsår lite varstans, Elin hade mirakulöst klarat sig. Vi gissar havstulpaner, eller vass ramp ned i vattnet. En remsa av min stortå sitter kvar där ute på någon tulpan, aoaoao! Fikade på solvarma klippor och orkade för allt i världen inte stanna på kalaset den kvällen. Resten av helgen har jag marinerat den sargade tån i aloe vera-gel, och nu börjar den arta sig.

 

Det där att vända dygnet kantrade förresten totalt. Rullade in sent på jobbet nästan varje dag och jobbade i gengäld kvar till sen kväll, arbetstiden försköts hela tiden och det gjorde det förstås till en omöjlighet att vända det rätt igen, hopplöst detta. Har ändå gott hopp om kommande vecka, det måste gå. Först ut är frukost med Lisabeth imorgon halv åtta, bättre motivation för att gå upp finns inte.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0